13.1 C
De Bilt

Buurtbewoners uit Vianen kamperen deze zomer voor het eerst in eigen park

Vianen – Wil je deze zomer de magie van kamperen ervaren, zonder ver te hoeven reizen? Zoek niet verder! De buurtcamping komt naar de wijk in de Hagen en biedt een unieke gelegenheid om te genieten van een onvergetelijk kampeeravontuur, recht voor je deur. De buurtcamping is dé plek waar je de hectiek van het dagelijks leven even achter je laat en geniet van verbinding met buurtbewoners in eigen wijk.

Wat is de Buurtcamping?

Tijdens De Buurtcamping in De Hagen wordt het veld langs de A27 drie dagen lang omgetoverd tot een echte camping. De ingang ligt op de hoek van de Brugstraat en de Gouden Regenstraat. De camping wordt bewoond door alle mensen die de buurt rijk is: zo is de Buurtcamping een ontmoetingsplek voor iedereen.

Net zoals op een normale camping ben je op de Buurtcamping veel buiten en is iedereen gelijk. Met een wc-rol onder je arm naar het toilet, samen de afwas doen met de buurman en even tandpasta lenen van de buurvrouw. Door samen de camping op te bouwen of mee te doen aan een van de activiteiten, leren buurtbewoners elkaar tijdens de Buurtcamping beter kennen.

Kamperen in Vianen ook voor minima

Een deel van de kampeerplekken is gereserveerd voor minima. Zo wordt ervoor gezorgd dat iedereen kan genieten van de Buurtcamping. Voor wie niet wil blijven slapen: kaartjes zijn ook beschikbaar voor buurtbewoners die alleen op zaterdag wil deelnemen.

thumbnail?id=10ukTHynuEEBnxJr15ilV6Q MlfLRKEl9&sz=w1024
Beeld: Stichting De Buurt

Kampeerplek reserveren of je aanmelden als vrijwilliger?

Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of nog nooit een tent hebt opgezet, de buurtcamping verwelkomt iedereen. Het is de ideale gelegenheid om te ontspannen, de sterren aan de nachtelijke hemel te bewonderen en verhalen uit te wisselen bij het kampvuur. Hier creëren we herinneringen die een leven lang meegaan. Kaartje kopen? Klik hier: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/buurtcamping-vianen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio