14.9 C
De Bilt
donderdag, 23 maart 2023

Cadeaukaarten Actie Kerken Harmelen groot succes

Harmelen – Door een succesvolle cadeaukaarten actie, hebben de diaconieën van de 3 kerken van Harmelen de afgelopen weken karren vol boodschappen bij de voedselbank in Woerden kunnen afleveren. Veel Harmelenaren gaven gehoor aan een spontane oproep aan inwoners van Harmelen om hun AH cadeaukaart, die zij van de Postcodeloterij hadden gekregen, te doneren.

Massaal gehoor aan oproep gegeven

Via Facebook en de verschillende kerkbladen werden inwoners van Harmelen opgeroepen mee te doen aan de actie en zo de voedselbank in Woerden te steunen. Hier is massaal gehoor aan gegeven. Mede dankzij Wendy van de Kwakbollen (de carnavalsvereniging van Harmelen. red.). Zij sprak haar Woerdense netwerk aan om ook mee te doen. Hierdoor werden er maar liefst 175 cadeaukaarten bij de Nederlands Hervormde kerk, de St Bavokerk en de Open Poort afgeleverd.

Succes met cadeaukaarten

Sommige Harmelenaren gaven aan hun kaart al weggegooid te hebben maar speciaal voor de voedselbank alsnog in hun blauwe kliko gedoken te zijn. De gedoneerde kaarten vertegenwoordigden samen een bedrag van €2300, een geweldig bedrag waarvoor bij Albert Heijn boodschappen gedaan konden worden voor de Woerdense voedselbank. De kerken van Harmelen kijken terug op een zeer geslaagde actie, waar door heel veel mensen uit Harmelen en daarbuiten met hartverwarmend enthousiasme aan is meegewerkt.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio