14.9 C
De Bilt

ChristenUnie-SGP opent winkel in de Hamershof

Leusden – Op zaterdag 10 maart zal Arne Schaddelee, fractievoorzitter van de provinciale staten ChristenUnie, de opening verrichten van een speciale pop-up store van de Leusdense ChristenUnie-SGP.

Hamershof

“Na de renovatie van de Biezenkamp is nu de Hamershof aan de beurt.”, aldus lijsttrekker Karolien Pouwels. “Met deze winkel laten we zien dat we willen blijven investeren in Leusden”. De opening vindt plaats om 14 uur aan ’t Erf 15. De winkel aan ’t Erf is regelmatig geopend en te vinden naast de dierenwinkel, tegenover het Huis van Leusden.

Wensenlijst

“De Hamershof is het kloppende hart van onze gemeente en moet daarom een aantrekkelijke locatie blijven voor zowel bezoekers als winkeliers.” Speciaal voor de Hamershof heeft de ChristenUnie-SGP een wensenlijst samengesteld van maar liefst tien punten. “Winkelpanden moeten een eigentijdse uitstraling krijgen. Pleinen en straten moeten worden vernieuwd. Er moet een goed toegankelijk openbaar toilet komen. We willen geen zwerfvuil en onkruid meer in het winkelcentrum. En op de pleinen worden activiteiten en evenementen georganiseerd, ook ’s avonds.”, aldus de lijsttrekker van de ChristenUnie-SGP.

Winkel

De ChristenUnie-SGP winkel vindt u aan ’t Erf, naast dierenwinkel Pets Place. De winkel is op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag geopend en iedereen is welkom voor een goed gesprek onder het genot van een kopje koffie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio