10.4 C
De Bilt

Computer en internet leren gebruiken? Het kan bij de Bibliotheek

Wil je de computer en het internet beter leren gebruiken? Bij de Bibliotheek, op het Oefenplein, kun je de basis van het computergebruik leren. Of je kunt je vragen stellen over je laptop, tablet of mobiele telefoon.

“Oh dat leer ik nooit” was de reactie van een bezoeker van het Oefenplein. Ze moest helemaal bij het begin beginnen. Leren omgaan met de muis en het toetsenbord. Nu kan ze zelf online haar dingen regelen op haar laptop. En af en toe komt ze langs op het Oefenplein als ze nog een vraag heeft. “Zo fijn om een plek te hebben waar je met je vragen terecht kan”.

Oefenplein met de computer op het internet

Heb je vragen over je laptop, tablet of mobiele telefoon? Of wil je handiger worden op de computer Kom langs op het Oefenplein. Je kunt hier oefenen op de pc, je kunt veilig het internet op en je kunt al je computervragen stellen. Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig die kunnen helpen.

Wanneer?

Het Oefenplein is in de Bibliotheek Mijdrecht op maandag van 13.00 tot 15.00 uur. Je kunt gewoon binnenlopen, je hoeft geen afspraak te maken, je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Wil je eerst met een medewerker praten? Loop even binnen bij de Bibliotheek voor meer informatie. Of bel (0297) 281476. Samen met een medewerker bespreek je dan wat de mogelijkheden zijn.

Meer informatie vind je op www.bibliotheekavv.nl/oefenplein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio