5 C
De Bilt

d’Amandelboom opent op 5 november haar deuren

Bilthoven – Woonzorgcentrum d’Amandelboom in Bilthoven opent op zaterdag 5 november tussen 10:00 en 15:00 haar deuren voor iedereen.

“We hopen dat mensen tijdens de proeverij ontdekken en ervaren wat een prachtige plek d’Amandelboom is om te wonen en te werken. Het is een mooie manier om onze gezellige sfeer te proeven, wat lekkers te eten, onze zorg te ontdekken en te genieten van de gezelligheid. We zitten al meer dan 40 jaar in Bilthoven. In de coronatijd hebben we weinig kunnen doen voor de omgeving, maar juist nu willen
we laten zien wat een geweldige plek dit is. Niet alleen om te wonen, maar zeker ook om te werken.

Iedere keer dat ik binnenloop word ik weer getroffen door de warme en gezellig sfeer. Dit willen we niet voor ons zelf houden, maar uitdelen en daarom deze proeverij”. Aldus John Post, regiomanager Bilthoven.

Afgelopen jaar zijn er uitndagende plannen ontwikkeld voor nieuwbouw. Daarom zoekt d’Amandelboom actief nieuwe collega’s die mee willen bouwen aan de zorg en ontwikkeling van een fijne woonomgeving voor ouderen en mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH).
Medewerkers zijn de afgelopen periode actief betrokken geweest bij het meedenken over de nieuwe mogelijkheden.

‘d Amandelboom is een van de locaties van Accolade Zorg. Bij Accolade Zorg willen we werken en leven uit Gods liefde, zodat we er kunnen zijn voor kwetsbare en waardevolle mensen om professionele liefdevolle zorg te biedenen samen te zoeken naar wat hoop en betekenis geeft. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio