11.8 C
De Bilt

Dodelijk schietincident op Schoneburgseind in Houten

Houten – Bij een schietincident op de Schoneburgseind is donderdagavond 4 juli een 55-jarige man om het leven gekomen. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) onderzoekt deze zaak en roept getuigen op zich te melden.

Parkeerplaats Schoneburgseind

Rond 23.00 uur kwamen er meerdere meldingen binnen dat er was geschoten op een parkeerplaats aan de Schoneburgseind. Politieagenten troffen daar een overleden man aan. De omgeving werd afgezet en specialisten van Forensische Opsporing voerden uitgebreid sporenonderzoek uit. Ondanks een zoekactie, waarbij ook een politiehelikopter en politiehonden werden ingezet, werden er geen verdachten aangetroffen.

Beeldmateriaal rondom Schoneburgseind

Het is onbekend waar de dader of daders naar toe zijn gevlucht. Mensen die in de omgeving van de bewakingscamera’s hebben hangen worden verzocht hun beeldmateriaal van voor en na het schietincident met het rechercheteam te delen via het tipformulier op www.politie.nl. Ook ander beeldmateriaal van het schietincident is welkom.

Belang van getuigen

Zonder getuigen wordt het voor de politie altijd lastiger om een beeld te krijgen van wat er is gebeurt. Daarnaast kunnen getuigen belangrijke details gezien hebben. Niet alle getuigen zijn zich bewust dat soms een hele kleine aanwijzing, die niet direct met een zaak te maken lijkt te hebben, toch voor een doorbraak kan zorgen. Daarom hecht de politie altijd veel waarde aan tips en beeldmateriaal van getuigen.

Uw tips is van harte welkom!

Het rechercheteam vraagt getuigen om zich te melden. Bent u getuige geweest en heeft u de politie nog niet gesproken. Geef u informatie dan door via 0900-8844, op het tipformulier of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio