11.8 C
De Bilt

Douwe Bob sluit seizoen Huiskamerconcerten Woerden af

Donderdag 24 november was het laatste huiskamerconcert van 2022 voor het Woerdense initiatief Huiskamerconcerten Woerden. Douwe Bob was door Will, Aimée en Mark uitgenodigd om te komen spelen. De avonden zijn speciaal omdat niemand van tevoren weet wie er komt spelen en waar het concert is. Douwe was zeer gecharmeerd van dit concept en wilde graag naar Woerden komen. Bij de aanvang van de avond vertellen Will en Mark altijd over het concept en de artiest die gaat spelen. Toen Douwe Bob werd aangekondigd hoorde je “oh” en “wow” door het publiek gaan.

Douwe Bob mooie afsluiting voor 2022

We waren te gast in een prachtig huis in Woerden. Dat zij hun huiskamer openstellen voor ons concept is geweldig. Douwe had er zin in en wilde samen met de luisteraars er een mooie avond van maken. Tijdens de huiskamerconcerten is er tijd voor een verhaal, gesprek of cover waar de artiest veel waarde aan hecht. Douwe Bob ging alle kanten op en speelde veel nieuwe en oude eigen nummers en een prachtige cover met een mooi inleidend verhaal.

Er was natuurlijk plek voor publiekparticipatie door mee te zingen met de laatste twee nummers. De luisteraars waren overrompeld door zijn gitaarspel en zang en natuurlijk zijn komst! Het was geweldig om 2022 af te sluiten met een huiskamerconcert van Douwe Bob.

Huiskamerconcert met Douwe Bob in Woerden
Huiskamerconcert met Douwe Bob in Woerden – Foto: Aimée Mooiman

Huiskamerconcerten Woerden

Huiskamerconcerten Woerden laat Woerden kennis maken met muziek in de vertrouwde, intieme setting van een huiskamer. Voor hen die willen genieten van het moment, het talent en dicht bij de artiest willen staan zonder ruis zoals pratende bezoekers, het glasgerinkel van de bar of andere omgevingsgeluiden. De artiest blijft geheim en een dag van tevoren wordt de locatie bekend via de mail bekend gemaakt aan de aanmeldingen. Het afgelopen jaar hebben Lucas Hamming, Stephanie Struijck, Tim Akkerman, Ed Struijlaart, Anique, Maxine en dus Douwe Bob een optreden gegeven.

Nieuwe seizoen

In het voorjaar start het nieuwe seizoen met drie edities. Dus wil je komen luisteren? Pak dan snel je kans en meld je aan. Dit kan door een mail te sturen naar huiskamerconcertenwoerden@gmail.com

Houd de social media (Instagram en Facebook) in de gaten!  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio