10.5 C
De Bilt

Drugs gevonden in Woerden tijdens onderzoek naar schietincident

Gisterochtend was er op de Leidsestraatweg in Woerden een schietincident. Tijdens het onderzoek naar het incident heeft de politie ook een grote hoeveelheid drugs gevonden. De gemeente heeft de woning daarom met spoed gesloten.

Spoedsluiting woning Woerden

Tijdens het schietincident bij een woning op de Leidsestraatweg is een persoon gewond geraakt. De politie is een strafrechtelijk onderzoek gestart. In de woning is ook een grote hoeveelheid drugs gevonden. Om de rust in de omgeving te herstellen heeft de gemeente ervoor gekozen het pand met spoed te sluiten.

Burgemeester Victor Molkenboer: “Vreselijk dat het schietincident is gebeurd. Dit heeft ook impact op de buurt, daarom is er voor de omwonenden slachtofferhulp ingezet. En heb ik besloten om het pand per direct te sluiten. Het is duidelijk hoe hard de drugscriminelen zijn en nergens voor terug deinzen. Drugscriminaliteit is onacceptabel en dit soort situaties moeten we in Woerden zien te voorkomen. Daarom blijft het belangrijk om met z’n allen alert te blijven. Ziet u verdachte dingen? Neem dan contact op met de politie of de gemeente.”

Onderzoek politie

Meer informatie over het schietincident en het onderzoek is te lezen op de website van de politie. Inwoners die iets gezien hebben of die iets kwijt willen over het incident kunnen contact opnemen met de politie via 0900 – 88 44. Anoniem informatie delen kan via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio