9.3 C
De Bilt
woensdag, 25 mei 2022

Echtpaar Breuren ontvangt gemeentelijke onderscheiding Woerden

Woerden – Vanmiddag heeft burgemeester Victor Molkenboer van Woerden een gemeentelijke onderscheiding aan het echtpaar Breuren uitgereikt. Er was een brochette in zilver voor mevrouw W.A. (Wieteke) Breuren-Schol en een steekspeld in zilver voor de heer E.J. (Ed) Breuren.

Ondernemersechtpaar Breuren

Het ondernemers echtpaar Ed en Wieteke, hebben zich bijzonder ingezet om het monumentale Arsenaal om te bouwen tot een prachtig en meest duurzame hotel van Nederland. Het oude en karakteristieke karakter bleven behouden. Het moderne horecabedrijf heeft vanaf de start in 2014 vele prijzen weten te behalen in uiteenlopende categorie, van meest duurzame hotel tot beste kleine hotel in Nederland. En in 2019/2020 werd het echtpaar door Koninklijke Horeca Nederland uitgeroepen tot “Meest Markante Horecaondernemers”.

Hotel met grote naamsbekendheid

Het hotel heeft een grote naamsbekendheid en is daarmee een belangrijke factor voor de recreatie en het toerisme in Woerden. Stadshotel van Rossum is inmiddels niet meer weg te denken uit Woerden. De ondernemers dragen Van Rossum (stadhotel, het restaurant en de bar) per 1 januari 2022 over aan Extivate Horeca, een mooie gelegenheid om Ed en Wieteke te bedanken voor hun inzet.

Meiden van Woerden

Ook heeft Wieteke in 2009 de Stichting “Meiden Van Breuren” opgericht een stichting die zich inzet om geld in te zamelen voor verschillende geode doelen. Tot 2019 was ze voorzitter en initiator van diverse acties. De Stichting draagt inmiddels de naam “Meiden van Woerden”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio