7.8 C
De Bilt

Enigma Consulting en Bernax Race Simulators inspireren startende ondernemers

Zeist – Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Rabobank Rijn en Heuvelrug, gemeente Zeist en Interpolis op woensdag 12 september een gratis startersdag bij Hotel Theater Figi in Zeist. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende startende ondernemers en eigenaren van een bedrijf tot ongeveer drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Programma

Het programma bestaat uit plenaire kennisdeling, een startersmarkt, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Tijdens deze inspiratiesessie komen de succesvolle ondernemers van Bernax Race Simulators en Enigma Consulting aan het woord.

Startende ondernemers

Charles Köhnen won met Bernax Race Simulators dit jaar de Rabo Innovatie Award en weet als geen ander dat er veel vaardigheden zijn die je kunt leren van ervaringsdeskundigen. Hij inspireert de startende ondernemers dan ook graag: ‘doorzettingsvermogen is een essentiële eigenschap die je nodig hebt voor het runnen van je eigen bedrijf’. Het bedrijf maakt race simulators waarbij je in een realistische simulatie op een veilige en uitdagende manier kunt leren autoracen.

Enigma consulting

Enigma Consulting werd dit jaar uitgeroepen tot onderneming van het jaar tijdens een business event van gemeente Zeist. Jaco Booster (Managing Partner) spreekt tijdens de inspiratiesessie over de droom die hij en Paul Jans 20 jaar geleden hadden: de droom om het beste betalingsverkeerhuis van Nederland te worden.
Naast de inspiratiesessie zijn er nog vele seminars en workshops te volgen, o.a. op het gebied van financiën, verzekeringen, belastingdienst en zakelijke kredieten.

Aanmelden

Vele regionale partners staan klaar om (startende) ondernemers te informeren en inspireren over ondernemerschap. De avond is gratis te bezoeken, aanmelden via www.startersdagen.com/zeist2018.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio