6.8 C
De Bilt

Erespeld voor tandarts de heer J. Roseboom

Lopik – Op zaterdag 13 januari 2018 ontving de Benschopse tandarts, de heer J. Roseboom, de erespeld van de gemeente uit handen van burgemeester L.J. de Graaf. De heer Roseboom ontving de erespeld bij zijn afscheid als tandarts bij Tandartspraktijk Dorpsplein in Benschop. De erespeld werd uitgereikt tijdens de afscheidsreceptie in Dorpshuis XXL in Benschop.

Begonnen in 1976

De heer Jacques Roseboom begon zijn loopbaan als tandarts in 1976 in het Groene Kruis-gebouw in Benschop. In 1987 verhuisde de tandartspraktijk naar de voormalige school aan het Dorpsplein in Benschop.

Tandarts Roseboom neemt na 42 jaar afscheid van de praktijk, maar blijft nog een halve dag per week actief naast zijn praktijkopvolger Krista van Bemmel.

Toekenningscriteria erespeld

De speld kan worden toegekend aan inwoners als blijk van waardering voor hun langdurige en meer dan evenredige inzet voor een plaatselijke vereniging, of bijzondere inzet voor de plaatselijke gemeenschap of aan personen die jegens de plaatselijke gemeenschap of de gemeente algemeen erkende verdiensten hebben verworven. De speld kan ook worden toegekend aan inwoners, die 50 of 60 jaar onafgebroken lid zijn van een plaatselijke vereniging, ter gelegenheid van hun jubileum.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio