16.8 C
De Bilt
zaterdag, 25 mei 2024

Geslaagde Meet & Greetborrel Lopik over recreatie, toerisme en streekproducten ademde betrokkenheid en inspiratie

Lopik -Organisaties die betrokken zijn bij recreatie, toerisme en streekproducten in de gemeente Lopik ontmoetten elkaar deze week tijdens een zonnige Meet & Greetborrel in Huis te Jaarsveld. Het evenement, gehouden in het historische koetshuis en op het sfeervolle buitenterras van Huis te Jaarsveld, kende een grote opkomst waarbij de sfeer werd bepaald door betrokkenheid en inspiratie.

Huis te Jaarsveld

De aanwezigen werden getrakteerd op een rondleiding door de mooie tuinen van Huis te Jaarsveld. Daarna sprak eigenaar Joris Huijsmans met passie over de rijke geschiedenis van de locatie en zijn visie voor de toekomst. Tijdens de bijeenkomst kregen diverse deelnemers de gelegenheid om hun verhaal te delen. Daarbij diende de ‘zeepkist’ als podium voor het uitwisselen van ideeën en het leggen van nieuwe contacten. Er vonden boeiende gesprekken plaats en er ontstonden nieuwe samenwerkings­verbanden tussen de deelnemende organisaties.

Met een tas vol ideeën en inspiratie en een smakelijke fles appel-/perensap van Huis te Jaarsveld keerden de aanwezigen huiswaarts.

Kracht van Lopik

Dit evenement toont de kracht van gemeenschapszin en samenwerking in de gemeente Lopik, waarbij verschillende belanghebbenden elkaar vinden en gezamenlijk streven naar een bloeiende toekomst voor de regio.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio