4.8 C
De Bilt

Gezinnen voor spel Junior Energiecoach gezocht door gemeente Wijk bij Duurstede

Wijk bij duurstedeWelke apparaten slurpen de meeste stroom?’ En: ‘Hoeveel lampen branden er in huis?’ Dit zijn een paar van de vragen in het spel Junior Energiecoach. Gezinnen uit de gemeente Wijk bij Duurstede kunnen zich nu gratis aanmelden. Junior Energiecoach gaat 8 oktober van start. Door leerzame challenges, puzzels, experimenten en winacties ontdekken gezinnen waar ze energie kunnen besparen. Deelname is gratis.

TV-held Varkentje Rund

TV-held Varkentje Rund gaat vijf weken lang als Junior Energiecoach met de gezinnen op ontdekkingsreis: op lampenjacht en stekkerexpeditie. Elke week is er een nieuw filmpje met een nieuwe challenge. In slechts 15 tot 30 minuten per week worden kinderen zo echte Junior Energiecoaches, net als Varkentje Rund.

Junior Energiecoach is voor gezinnen met kinderen van 7 tot 12 jaar

In het hele land deden al meer dan 2.000 gezinnen enthousiast mee. “Erg leuk en spannend wat er elke week weer op de site staat. Ongelooflijk hoeveel lampen en apparaten met stekkers we hebben. We vervingen een oude koelkast. En deuren gaan nu dicht,” reageert de familie Pluimers na deelname.

Meer informatie en aanmelden

Kijk op www.juniorenergiecoach.nl of scan de QR-code. Inschrijven kan tot en met 3 oktober.

gezinnen
QR code Junior Energiecoach. Afbeelding: gemeente Wijk bij Duurstede
spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio