10.5 C
De Bilt

Groot Woerdens Dictee van de hand van Tosca Menten

Op dinsdag 15 november vindt, in het kader van Woerden 650 jaar, het Groot Woerdens Dictee plaats in het gemeentehuis van Woerden. Het dictee wordt geschreven en voorgelezen door de kinderboekenschrijfster Tosca Menten uit Woerden. Tosca Menten schreef onlangs ter ere van 650 jaar Woerden het boek “Koning Snert: Woerden voor vreemde eenden”.

Groot Woerdens Dictee

De voorzitter van Volksuniversiteit Het Groene Hart, de organisatie achter het dictee, zal het Dictee openen. Naast de beste spellers van de middelbare scholen het Minkema College en het Kalsbeek College, nemen ook prominenten uit Woerden en Bodegraven deel aan het dictee. Het belooft een erg leuke avond te worden met een hapje en drankje, en natuurlijk de prijsuitreiking voor de beste spellers tijdens dit bijzondere dictee over Woerden.

Om kans te maken op een plek in het Groot Woerdens Dictee kun je meedoen aan de voorronde die tot en met 1 oktober online staat op de website van Volksuniversiteit het Groene Hart (www.vuhetgroenehart.nl) onder het kopje Thema’s & Specials.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio