14.9 C
De Bilt

Hartslagfeest in de Schouw in Lopik op 17 juni

Op vrijdag 17 juni 2022 organiseert de Stichting Hartslag Lopik in samenwerking met de Schouw een feest in en om de Schouw te Lopik. Doel van dit feest is om geld in te zamelen voor aanschaf van AED’s en het opleiden van inwoners tot burgerhulpverleners zodat zij kunnen reanimeren en een AED bedienen. Ook willen de stichting voorlichting geven over reanimeren en het landelijke oproepsysteem 112.

Doel binnen 6 minuten reanimatie starten in gemeente Lopik

Dit alles met als doel in de gemeente Lopik een reanimatie te starten binnen 6-minuten na een 112 melding. De kans om een hartstilstand te overleven wordt aanzienlijk vergroot wanneer binnen 6 minuten gestart wordt met reanimeren.
Het feest is bedoeld voor de inwoners van de gemeente Lopik.

Amusement, uitleg en prijzen

Er is muziek (DJ en Liveband), bingo en springkussen voor de kinderen. Ook wordt uitleg gegeven over het reanimatienetwerk 112 en hoe een AED werkt. Overdag draait een rad van avontuur, waarbij de bezoekers mooie prijzen kunnen winnen. Ook zijn overdag loten te koop voor de hoofdprijstrekking die ’s avonds plaatsvindt. De hoofdprijs is een iPad. Dit alles onder het genot van een lekker drankje en een hap(je).

De Schouw

Datum: vrijdag 17 juni 2022 van 16:00 tot 22:00
Locatie: De Schouw in Lopik, M.A.A. Schakelplein 6, 3411 DJ Lopik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio