12.3 C
De Bilt

Herbenoeming Patrick van Domburg als burgemeester van IJsselstein

IJsselstein – Woensdag 15 september is burgemeester Patrick van Domburg herbenoemd door de commissaris van de Koning, de heer Hans Oosters, in een buitengewone raadsvergadering. Domburg legde de verklaring en belofte af voor zijn herbenoeming als burgemeester van IJsselstein voor de komende zes jaar.

Laagdrempelig en aimabel

Plaatsvervangend raadsvoorzitter, Jos Pel: “Wij hebben als gemeenteraad positief geadviseerd om Patrick voor een tweede termijn te benoemen als burgemeester van IJsselstein. We zijn blij dat de Koning ons advies heeft overgenomen. Patrick is goed voor IJsselstein. Hij is een aimabele man, die goed en laagdrempelig is te benaderen. Zowel binnen als buiten de stad zet hij zich in voor de belangen van IJsselstein en haar inwoners. In die zin is hij een echte ‘burgervader’; niet alleen voor de inwoners, maar ook voor ons als gemeenteraad.

Vereerd met herbenoeming

Burgemeester Patrick van Domburg: “Ik ben vereerd met de herbenoeming als burgemeester van IJsselstein! Met veel zin en motivatie zal ik samen met de gemeenteraad, onze medewerkers, de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties verder werken aan onze schitterende stad, IJsselstein.”

Achtergrond Patrick van Domburg

De benoeming van een burgemeester geldt voor zes jaar. Patrick van Domburg is sinds 15 september 2015 burgemeester van IJsselstein. Op donderdag 27 mei 2021 werd in een extra gemeenteraadsvergadering van IJsselstein besloten de zittende burgemeester aan te bevelen voor herbenoeming.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio