15.7 C
De Bilt

‘Het Compliment’ voor Ton Kwakkel bij afscheid Platform Samenleving IJsselstein

IJsselstein De voorzitter van het Platform Samenleving IJsselstein (PSIJ), de heer Ton Kwakkel, heeft in de bijeenkomst van het PSIJ op 13 oktober 2021 afscheid genomen. Wethouder Schell heeft aan hem als dank voor zijn inzet de gemeentelijke onderscheiding ‘het Compliment’ uitgereikt.

Wethouder Schell: “Zowel ik als ook mijn voorgangers hadden altijd goed en constructief overleg met het PSIJ. De heer Kwakkel was ruim 13 jaar een bevlogen voorzitter met oprechte interesse in de voorliggende vraagstukken. Er zijn onder zijn leiding grote stappen voorwaarts gezet. Met name wil ik hierin benoemen de transformatie van de adviesraad Samenleving tot een brede adviesraad Sociaal Domein. Een waardevolle ontwikkeling voor de stad IJsselstein. Wij zijn hem hier zeer erkentelijk voor, ‘het Compliment’ is dan ook zeer verdiend.”

uc?id=1h Vqn8hGgmHaUjPNwD2qoNGtmCoHGIyj
Ton Kwakkel origineel. Foto gemeente IJsselstein

Platform Samenleving (PSIJ)

Het PSIJ is de formele adviesraad voor het college van Burgemeester en Wethouders op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo 2015), de Jeugdwet en de Participatiewet. Op zijn eigen verzoek heeft de heer Kwakkel zijn functie beëindigd en de voorzittershamer overgedragen aan, oud raadslid, mevrouw Jeanette de Neijs.

‘Het Compliment’

‘Het compliment is een gemeentelijke onderscheiding van de stad IJsselstein. Met ‘het Compliment’ spreekt het college erkenning en waardering uit voor een bijzondere verdienste, prestatie of een uitzonderlijke inzet ten gunste van de stad lJsselstein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio