17.4 C
De Bilt

Huiskamerconcerten Woerden maakt datum seizoensafsluiting bekend!

Vorige week dinsdag was de organisatie van Huiskamerconcerten Woerden te gast in Zegveld. In een schitterend huis met een nog schitterender uitzicht op Woerden hebben de luisteraars genoten van de act “De Breek”. Een act uit Amsterdam die de randjes van kleinkunst, folk en indie opzocht. Drie vrienden die elkaar hebben ontmoet in een omgeving met veel historie en waar water centraal staat. De luisteraars waren onder de indruk van de voor hen nog onbekende act, maar gingen vol lof naar huis.

En nu door naar de volgende avond. Op dinsdag 30 mei wordt er een uitstapje gemaakt naar een bijzondere locatie voor een pianoconcert. Één van Nederlands beste neoklassieke pianisten van dit moment is te gast. Dit keer geen optreden in een Woerdense huiskamer, maar cultuur in een bijzondere, sociaal maatschappelijke locatie. De verbinding tussen domeinen én mensen. Het gaat daarnaast ook een bijzondere avond worden omdat het de seizoensafsluiting is. Na de zomer gaat de organisatie weer een drietal avonden aankondigen.

Aanmelden Huiskamerconcerten

Aanmelden voor het piano concert van 30 mei kan door een mail te sturen naar huiskamerconcertenwoerden@gmail.com. De kosten zijn €10 en per mail worden de luisteraars op de hoogte gehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio