4.1 C
De Bilt

Instagram hotspots: Ontdek ze in IJsselstein

IJsselstein – Instagram hotspots in IJsselstein? Stadsmarketing IJsselstein lanceert een nieuw rondje door IJsselstein waarmee inwoners en bezoekers de stad kunnen ontdekken en beleven. Het ‘Rondje Instagrammen’ is een audiotour langs alle bijzondere en fotogenieke plekjes van de meer dan 700 jaar oude vestingstad. Onderweg worden verhalen vertel en worden deelnemers uitgedaagd het perfecte plaatje voor Instagram te maken. Wie wordt er Insta-famous in IJsselstein?

Je telefoon als gids naar hotspots

De Instagramwandeling is te downloaden via de gratis izi.TRAVELapp en leidt je langs de mooie plaatsen in de stad. De verhalen worden automatisch afgespeeld, zodra je in de buurt komt van zo’n speciale plek. De audiotour bevat, naast een routekaartje en foto’s, ook inspiratietips voor het maken van een eigen foto. In de binnenstad zijn ook tijdelijk extra hotspots in vrolijke vormen geplaatst om foto’s te maken. 

Rondjes door IJsselstein

Het ‘Rondje Instagrammen’ is onderdeel van een serie wandelrondjes die in IJsselstein gemaakt kunnen worden. Voor kinderen is er een speciale speurtocht met quizvragen. Andere wandelingen leiden je langs de historische highlights, beeldende kunst of de verlichte gebouwen. Alle informatie over ‘Rondjes IJsselstein’ is te vinden op www.inijsselstein.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio