18.3 C
De Bilt

Internet: een zegen of een last? Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen biedt hulp

Je ziet het steeds vaker: ‘Kijk op www…’ en dan komt er een naam van een website. U wilt best die website eens bekijken, maar u vindt internet toch nog wel ingewikkeld.

In de Bibliotheek oefenen met internet

Wilt u hulp bij het ontdekken van de digitale, online wereld? Dat kan. SeniorWeb heeft elke maandag en woensdag tussen 14.00 en 15.00 uur spreekuur in de Bibliotheek Mijdrecht. Daar kunt u terecht met al uw vragen over uw computer, tablet, mobiele telefoon of het internet.

Ook is er een cursus in de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen, waar u meer leert over de online wereld en de computer. Loop even binnen bij de Bibliotheek. Daar helpen ze u graag verder. U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek, de hulp is voor iedereen. Of kijk voor meer informatie op: www.bibliotheekavv.nl/oefenen-met-computer.

Thuis oefenen

Bent u al zover dat u thuis het internet op kan? Kijk dan eens op de website van de Bibliotheek. Daar vindt u een overzicht van handige websites waarop u zelf kunt oefenen. Bijvoorbeeld met zoeken op internet, maar ook met het versturen van e-mails, het gebruik van whatssapp en nog veel meer. Voor sommige websites moet u eerst een wachtwoord laten aanmaken bij de Bibliotheek. Loop gerust binnen, we helpen u direct. En u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekavv.nl/online.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio