17.6 C
De Bilt

Jonge kunstenaars opgelet! Ontwerp de kerstkaart voor de gemeente Zeist

De kerstkaart van de gemeente Zeist wordt dit jaar ontworpen door bassischoolleerlingen. De gemeente schrijft daarvoor een tekenwedstrijd uit. Aan jonge creatievelingen wordt gevraagd om een tekening te maken in kerstsferen. De winnende tekening schittert dit jaar op de kerstkaart die de gemeente verstuurt naar alle inwoners van Zeist. Kinderen kunnen tot en met maandag 12 december hun tekening inleveren in het gemeentehuis of opsturen naar de gemeente.

Kerstkaart met thema

Het thema voor de tekenwedstrijd is ‘Kerst in de gemeente Zeist. Burgemeester Koos Janssen“De manier waarop kinderen in het leven staan is inspirerend. Vol goede moed, verwondering en nieuwsgierig naar dat wat anders is. De tekenwedstrijd laat zien hoe kerst eruit ziet door de ogen van een kind. Ik ben zeer benieuwd.”

De jury

De winnende tekening wordt gekozen door een jury die bestaat uit burgemeester Koos Janssen, kinderburgemeester Yehailey Adawde en wethouder onderwijs Angèle Welting.

Meedoen met ontwerpen kerstkaart

Kinderen tussen de vier en twaalf jaar oud kunnen hun tekening inleveren in de publiekshal van het gemeentehuis. Tegenover de receptie staat hiervoor een speciale brievenbus. De tekening kan ook opgestuurd worden naar:

Gemeentehuis Zeist
T.a.v. de burgemeester
Het Rond 1
3701 HS Zeist

De wedstrijd loopt tot en met maandag 12 december 2022. Vermeld op de tekening jouw naam, leeftijd, adres, mailadres en telefoonnummer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio