Koffiebar ‘Bij Thomas’ aanwinst voor centrum Scherpenzeel

Scherpenzeel – Wethouder Ad van Es heeft koffiebar ‘Bij Thomas’ dinsdag officieel  geopend aan de Marktstraat 22a. In zijn welkomstwoord aan de heer Thomas Diepgrond, de eigenaar, zei de wethouder: “De gemeente Scherpenzeel wil investeren in meer toerisme, samen met ondernemers en bewoners. Deze investering maakt deel uit van de verdere ontwikkeling van de Centrumvisie. Hierdoor ontstaat een gunstig vestigingsklimaat voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Nieuwe ondernemers zoals de heer Diepgrond zijn daarom zeer welkom, of ze nu groot of klein zijn. Allemaal geven ze een positieve ‘boost’ aan de leefbaarheid van ons dorp.”

Het concept van ‘Bij Thomas’, van gezellige plek die mensen verbindt, past uitstekend in het aanbod van het centrum van Scherpenzeel. Thomas Diepgrond volgde zijn opleiding European Bartender School op Curaçao waar hij ruim 2,5 jaar in een bar / restaurant werkte. Hier ontwikkelde hij zijn passie voor koffie en verse sappen.

Via-via kreeg hij de kans om een horecagelegenheid te starten in de voormalige sportafdeling van ‘De Kast’. Er zijn 22 zitplaatsen en de mogelijkheid bestaat om een staande netwerkborrel te houden bij een bedrijfsbezoek. Thomas Diepgrond is lid van Ondernemersvereniging Scherpenzeel.

Meer informatie: www.bijthomas.nl

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img