2.1 C
De Bilt

Koos van Plateringen gaat 28 Augustus medailles uitdelen op Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht

Televisiepresentator Koos van Plateringen gaat 28 Augustus medailles uitdelen aan alle volwassen deelnemers van Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht. De organisatie van de Swim, waarvan de inschrijving 21 Augustus sluit, is blij en trots om Koos te mogen verwelkomen in het team van vrijwilligers.

Koos deelt 28 Augustus medailles uit omdat hij het erg belangrijk vindt dat er onderzoek naar kanker gedaan wordt. “Er overlijden nog te veel mensen aan kanker. En door onderzoek kunnen mensen langer leven en is de kwaliteit van leven beter.”, aldus Koos. “In mijn nabije omgeving heb ik het ook meegemaakt. Door onderzoek is deze persoon goed geholpen met een gerichte operatie. Dat had 20 jaar geleden heel anders kunnen aflopen.”

Koos van Plateringen

Koos van Plateringen is Nederlands televisiepresentator, onder andere bekend van Shownieuws. Hij is 7 jaar geleden in Nieuwersluis komen wonen. Destijds moest hij voor Shownieuws in de gemeente zijn om een interview af te nemen met een dame die kanker had. Hij vond het hier zo mooi dat hij meteen op zoek is gegaan naar een huis in onze mooie gemeente. Met de dame die hij destijds interviewde gaat het gelukkig goed.

De inschrijving van de Swim sluit op 21 Augustus. De organisatie van de Swim wil dus iedereen, die nog mee wil doen en zich nog niet heeft ingeschreven, oproepen dit snel te doen.

Inschrijven

Wil je ook nog meezwemmen? Zowel kinderen als volwassenen kunnen meedoen. De inschrijving sluit 21 Augustus. Kijk snel op onze site www.swimtofightcancer.nl/stichtsevecht en geef je op!  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio