15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Kruising Leyenseweg – Soestdijkseweg Zuid in Bilthoven afgesloten van 16 tot 20 juni

De gemeente Bilthoven werkt aan de herinrichting van de Leyenseweg. Er worden aanpassingen gedaan aan de riolering om onder andere de wateroverlast tegen te gaan. Daarnaast is het wegdek aan vernieuwing toe en wordt op de weg een deel van de doorfietsroute Amersfoort-Utrecht aangelegd. De werkzaamheden duren van 16 juni tot 20 juni 06.00 uur.

Kruising Leyenseweg – Soestdijkseweg

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. De route wordt aangegeven langs de weg. Bussen worden tijdelijk omgeleid. Er worden maatregelen getroffen zodat hulpdiensten niet gehinderd worden als dat nodig is.

De gemeente heeft een projectpagina ingericht op de website: debilt.nl/leyenseweg. Hier vindt u een overzicht van de planning van de werkzaamheden en meer informatie over de onderliggende projecten.

De totale werkzaamheden aan de weg duren tot en met juli 2023. Bij voltooiing is de riolering en het wegdek vernieuwd, zijn kabels en leidingen van nutsbedrijven vernieuwd en is de weg geschikt gemaakt als onderdeel van de doorfietsroute Amersfoort-Utrecht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio