11.9 C
De Bilt

Lezing: gezond en lekker eten in de maand van Nederland Leest

Maarssen – November is in de Bibliotheek de maand van Nederland Leest en het thema is ‘voeding’. Voeding speelt op allerlei manieren een rol in het leven van mensen. Dit zien we terug in veel verhalen en natuurlijk in verschillende, vaak prachtig geïllustreerde kookboeken. Het boek “Proef je roots” is hier een mooi voorbeeld van, met de vele (vergeten) groenten, verwerkt in leuke recepten.

Dit kookboek is geschreven door orthomoleculair therapeut Annette ter Heijden. Zij komt in de Bibliotheek meer vertellen over voeding. Als orthomoleculair therapeut beschikt zij over veel kennis over voeding en zal zij toelichten waarom gezond eten ook lekker kan zijn. Er zijn nog steeds mensen die denken dat gezond eten ‘afzien’ is. Dat al het ‘lekkers’ niet meer mag en dat gezond eten vooral ‘volhouden’ is.

Na de lezing van Annette is duidelijk dat dit allemaal niet waar is. Gezond eten is vooral erg lekker en doordat het lijf de goede voeding krijgt zijn de ‘honger aanvallen’ verleden tijd. Kortom, tips, trucs en kennis over gezond én lekker eten, waar je blij van wordt! Je bent van harte welkom bij deze lezing: donderdag 15 november, 14.00 uur in Bibliotheek Mijdrecht, Dr. J. van der Haarlaan.

Meer informatie over Nederland Leest en andere activiteiten: www.bibliotheekavv.nl.

 

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio