27.9 C
De Bilt

Manon Nieuwenhuizen (45) wordt de nieuwe algemeen coördinator van Stichting Energie Zeist

Manon Nieuwenhuizen (45) wordt de nieuwe algemeen coördinator van Stichting Energie Zeist. Zij volgt Alexander Groen op, die op 1 mei zijn contract bij de stichting heeft beëindigd. Manon zal zich gemiddeld drie dagen per week voor de stichting inzetten. Zij begint op 5 augustus en gaat zich in de komende maanden inwerken. Manon is geen onbekende voor de stichting.

Manon Nieuwenhuizen

Zij heeft in 2022 de basisopleiding Energiecoach gevolgd en zich enige tijd als Energiecoach ingezet. In de afgelopen maanden was Manon projectleider van de verhuizing naar het nieuwe Regionaal Energiecentrum en heeft meegewerkt aan de inrichting daarvan.

Manon heeft een brede werkervaring. Vanaf juni 2022 was zij bij Hopman Project BV verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten op het gebied van interieurinrichting. In voorgaande functies in horeca, toerisme en recreatie stond steeds de optimale dienstverlening aan klanten centraal.

Stichting Energie Zeist

Stichting Energie Zeist is een bewonersinitiatief dat zich richt op verduurzaming van alle woningen en bedrijfspanden in Zeist. De stichting wil zo een belangrijke bijdrage leveren aan oplossing van het klimaatprobleem en de energietransitie in Zeist. Dat doet ze met meerdere merken: de 70 vrijwilligers van Mijn Groene Huis helpen bewoners bij energie besparen en duurzaam opwekken. Mijn Groene Bedrijf ondersteunt bedrijven en instellingen bij het realiseren van energiezuinige bedrijfslocaties.

Mijn Groene VvE begeleidt besturen van Verenigingen van Eigenaren bij het aanpakken van hun appartementencomplex. Mijn Groene Monument helpt eigenaren van monumenten hun weg te vinden in de specifieke regelgeving en Mijn Groene Wijk vervult een verbindende rol tussen de verschillende duurzame buurt- en wijkinitiatieven. Sinds eind april zijn alle onderdelen gevestigd in het nieuwe Regionaal Energiecentrum aan de Slotlaan 279.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio