19.9 C
De Bilt

Mao Brunings uit Lopik 20.000ste bezoeker van zwembad Lobeke

Lopik – Openluchtzwembad Lobeke in Lopik verwelkomde woensdagmiddag 13 juni Mao Brunings als 20.000ste bezoekster van dit seizoen. Samen met zijn tweelingzusje Sina was Mao naar het zwembad gekomen voor de Walt Disney zwemvierdaagse.

Coole prijs 20.000ste bezoeker

Mao is 7 jaar en zit op basisschool De Nieuwe Wiel in Lopik. Mao is een sportieve knul; voetbal en zwemmen zijn zijn favoriete bezigheden. Badmeesters Ben en Mark overhandigden dan ook een erg coole prijs; een voetbal! Mao is hier heel erg blij mee en zal er zeker veel gebruik van maken.

Zelfde aantal op zelfde datum

Vorig seizoen heeft het zwembad ook op 13 juni de 20.000ste bezoeker ontvangen en het zwemseizoen afgesloten met meer dan 50.000 bezoekers. Het zwembad heeft een 25 meter bad met een grote glijbaan, een instructiebad en een kleuterbad. Bij het kleuterbad en op de ligweide staan verschillende speel-attributen. Alle baden worden verwarmd tot een watertemperatuur van minimaal 23 graden.

Lobeke

Voor jong en oud zijn er dit seizoen weer mogelijkheden tot recreatief zwemmen. Buiten de normale openingstijden is het zwembad te huur voor bedrijfsuitjes of verjaardagen. Meer informatie en openingstijden staan in de brochure die huis-aan-huis is verspreid en te downloaden is van www.lopik.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio