Markt Breukelen bestaat 60 jaar en viert feest

Utrecht – De warenmarkt in Breukelen bestaat deze maand 60 jaar. Op vrijdag 30 maart 2018 vieren de marktkooplieden dit met elkaar en met hun klanten. Om het feest op te luisteren is een pannenkoekenbakker aanwezig op de markt. Kopers krijgen een bon waarmee ze een gratis pannenkoek kunnen ophalen.

Gemeenteweek FC Utrecht – Stichtse Vecht

Van 3 t/m 8 april 2018 is het FC Utrecht Gemeenteweek in Stichtse Vecht. Deze week staat bij FC Utrecht in het teken van Stichtse Vecht en zijn er allerlei gezamenlijke sportieve activiteiten. Op zondag 8 april wordt de Gemeenteweek afgesloten met de wedstrijd FC Utrecht – ADO Den Haag in Stadion Galgenwaard waar inwoners uit Stichtse Vecht speciaal welkom zijn.

 Gemeenten, waterschappen en tuincentra slaan de handen ineen voor watervriendelijke tuinen

In de maand april organiseren verschillende gemeenten, waterschappen en tuincentra samen de ‘Maand van de Watervriendelijke tuin’. Tijdens deze maand maken zij tuinbezitters bewust van het nut en de noodzaak van water- en hittebestendige tuinen. Al met kleine aanpassingen in de tuin worden wateroverlast en hittestress tegengegaan. Zo geeft gemeente Stichtse Vecht in de tuincentra Van Ginkel en Vechtweelde €25 korting per regenton.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img