14.1 C
De Bilt

Martien Brander nieuwe gemeentesecretaris Woerden

Woerden Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Woerden heeft na een uitvoerige procedure besloten Martien Brander aan te stellen als nieuwe gemeentesecretaris. Martien was sinds augustus 2017 al een van de directeuren bij de gemeente Woerden en de laatste maanden waarnemend gemeentesecretaris.

Martien Brander

Martien wordt benoemd per 1 januari 2021. Formeel zal dit besluit in het college van 24 november worden bekrachtigd. Het college heeft vertrouwen in Brander en ziet uit naar de verdere samenwerking.

Kandidaatsprofiel

De selectie- en adviescommissie gaf unaniem een positief advies aan het college om Martien te benoemen tot algemeen directeur/gemeentesecretaris. Namens het college zegt burgemeester Victor Molkenboer: “Martien Brander voldoet van alle uitgenodigde kandidaten het meest aan de door het college vastgestelde profielschets. Een beoordelingsassessment heeft dit uiteindelijk ook bevestigd.”

Martien kijkt hier ook naar uit: “De laatste jaren ben ik echt verknocht geraakt aan Woerden. Daar wil ik me graag voor een langere periode aan blijven verbinden en voor inzetten.”

Eerder was Martien onder andere actief binnen de gemeente Haarlemmermeer als clustermanager gebieds-en relatiemanagement.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio