11.9 C
De Bilt

Mevrouw Laurier krijgt Anna van Rijn-penning uitgereikt

Burgemeester Frans Backhuijs van de gemeente Nieuwegein heeft mevrouw Laurier verrast met de uitreiking van de Anna van Rijn-penning. Dit gebeurde tijdens haar afscheid als directeur bij de Algemene Hulpdienst Nieuwegein op donderdag 13 oktober. Zij heeft deze penning ontvangen als blijk van waardering van de gemeente voor haar verdiensten in Nieuwegein. Al jaren zet zij zich met hart en ziel in als vrijwilliger voor de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN). Zij begon in 2008 als vrijwilliger en werkte vanaf 2017 als betaald directeur. Daarnaast was zij van 2005 tot 2020 lid van de ledenraad Mantelzorg NL.

Mevrouw Laurier

“Ik ben helemaal verrast en onder de indruk. Normaal weet ik altijd wat ik moet zeggen maar nu even niet. Deze erkenning is niet alleen mijn verdienste maar ook van alle andere medewerkers en vrijwilligers van de AHN.” Zo klonk de reactie van mevrouw Laurier.

Professionele vrijwilligersorganisatie neergezet

Met een bevlogenheid vanuit het hart en met veel energie en passie heeft zij er mede voor gezorgd dat er vandaag de dag een professionele vrijwilligersorganisatie staat. De AHN heeft onder leiding van mevrouw Laurier nieuwe activiteiten opgezet die de participatie van kwetsbare inwoners bevorderen. Dit resulteerde in een uitbreiding van het activiteitenaanbod.

Afscheid als directeur

Op donderdag 13 oktober nam mevrouw Laurier afscheid als directeur van AHN. Om haar te bedanken voor haar jarenlange inzet, heeft het college besloten om haar te onderscheiden met de Anna van Rijnpenning voor haar verdiensten voor de stad.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio