12.4 C
De Bilt

Nieuwe website voor Utrechts Landschap

Utrechts Landschap heeft een nieuwe website gelanceerd. Het nieuwe ontwerp is fris, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Wandelroutes en activiteiten zijn makkelijker te vinden en de website staat boordevol mooie foto’s van Utrechtse natuur en erfgoed. Het navigeren is nog makkelijker gemaakt waardoor gebruikers beter hun weg kunnen vinden naar routes, activiteiten en nieuwsberichten. De nieuwe website van Utrechts Landschap is te vinden op www.utrechtslandschap.nl.

Nieuwe website

De nieuwe site werkt uitstekend op mobiele apparaten. Gebruikers kunnen terwijl zij op stap zijn plannen maken of plannen wijzigen. Het overzichtelijke menu leidt de bezoeker probleemloos door de website.

Routes zoeken

Utrechts Landschap beheert 5825 hectare natuur en biedt op haar website 57 routes om daarvan te genieten. Er is een handige kaart waarop bezoekers een wandel- of fietsroute kunnen zoeken. De bezoeker kan daarbij gebruik maken van diverse filters en bijvoorbeeld zoeken naar een route met een bezoekerscentrum of een route waar de hond mee mag. 

Activiteiten en excursies

De nieuwe website biedt ook een compleet overzicht van alle activiteiten en excursies die de vrijwilligers van Utrechts Landschap aanbieden. Dankzij deze excursies kunnen mensen kennismaken met natuur en erfgoed in de provincie. Aan de website zit een nieuw reserveringssysteem verbonden, zodat mensen zich eenvoudig voor de activiteiten kunnen inschrijven.

Kennismaken

Bezoekers van de site kunnen bovendien kennismaken met het erfgoed dat de stichting beheert, de organisatie en haar beleid. Daarnaast kunnen mensen eenvoudig geld doneren en nieuwe Beschermers (donateurs) kunnen zich via de site direct aanmelden. Utrechts Landschap verstuurt maandelijks een digitale nieuwsbrief met het laatste nieuws over natuur en erfgoed en tips voor activiteiten en routes. Aanmelden voor deze gratis nieuwsbrief kan ook via www.utrechtslandschap.nl.

Over Utrechts Landschap

Utrechts Landschap beschermt al 95 jaar natuur en erfgoed in de provincie Utrecht. We kopen natuur en erfgoed aan om het te behouden voor toekomstige generaties.

De natuurorganisatie beheert inmiddels ruim 5.800 hectare natuur, 25 buitenplaatsen, 23 molens, Kasteel Loenersloot en Steenfabriek Bosscherwaarden. De meeste gebieden en monumenten zijn open voor publiek. Ons werk is mogelijk dankzij de steun van 35.000 donateurs (Beschermers), ruim 680 vrijwilligers en 82 bedrijfsvrienden. Wil je meedoen of meegenieten? Kijk op www.utrechtslandschap.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio