15 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Onderhoud asfaltverhardingen door hele gemeente Soest

Van maandag 10 september tot en met vrijdag 21 september 2018 voert Dusseldorp Infra Sloop en Milieutechniek B.V. onderhoudswerkzaamheden uit aan asfaltverhardingen in de gemeente Soest. Hierdoor zijn bepaalde wegen en fietspaden overdag of ’s nachts op bepaalde momenten tijdelijk gesloten of slecht bereikbaar.

Inwoners worden geïnformeerd

Werkzaamheden worden tijdig op locatie aangekondigd door middel van borden, omwonenden worden tijdig schriftelijk geïnformeerd. Onvoorziene omstandigheden (bijvoorbeeld slecht weer) kunnen de uitvoering van de asfaltverhardingen eventueel vertragen. De voorlopige planning van deze werkzaamheden is als volgt:

Vrijheidsweg

Vervangen asfalttoplaag van de rijweg tussen de Koningsweg en de Laanstraat en een lokale asfaltreparatie in het fietspad van dinsdag 11 september tot en met donderdag 13 september. De bus (lijn 70) wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid.

Nieuwegracht

Lokale asfaltreparaties in de rijweg tussen de Koningsweg en de Oostergracht en het vervangen van de asfalttoplaag van het fietspad op de turborotonde Koningsweg ter plaatse van de aansluiting met de Nieuwegracht op donderdag 13 september.

Belvedèreweg

Lokale asfaltreparaties in de rijweg tussen de Koningsweg en de Belvedèreweg nummer 4 op woensdag 12 september.

Rotonde Koningsweg/Dorpstreek

Vervangen asfalttoplaag van het fietspad op de rotonde ter plaatse van de Koningsweg van  donderdag 20 september tot en met vrijdag 21 september.

Rotonde Dalweg/Beukenlaan

Vervangen asfalttoplaag van het fietspad op de rotonde ter plaatse van de Beukenlaan op donderdag 13 september.

Veldweg

Vervangen asfalttoplaag van het fietspad langs de Kerkstraat ter plaatse van de aansluiting met de Veldweg en een lokale asfaltreparatie in de rijweg op donderdag 13 september.

Weegbreestraat

Vervangen asfalttoplaag van de rijweg tussen de Smitsweg en de Varenstraat en een lokale asfaltreparatie in de rijweg tussen de Valeriaanstraat en de Eigendomweg van woensdag 12 september tot en met vrijdag 14 september.

Veenbesstraat en Valeriaanstraat

Vervangen asfalttoplaag van de rijweg van de Veenbesstraat vanaf nummer 780 tot en met nummer 790 en van de rijweg van de Valeriaanstraat tussen de Veenbesstraat nummer 790 en de Weegbreestraat van maandag 17 september tot en met dinsdag 18 september.

Obrechtstraat

Vervangen asfalttoplaag van het fietspad tussen Obrechtstraat nummer 17 en de Koningsweg van woensdag 12 september tot en met vrijdag 14 september.

Gerrit van der Veenstraat

Vervangen asfalttoplaag van de rijweg tussen de Wiardi Beckmanstraat en de Klaarwaterweg van dinsdag 18 september tot en met woensdag 19 september.

Turfstreek

Vervangen asfalttoplaag van de rijweg vanaf Turfstreek nummer 2 tot nummer 150 en een lokale asfaltreparatie ter hoogte van Turfstreek nummer 115, nummer 191 en nummer 219 van dinsdag 18 september tot en met donderdag 20 september.

Birkstraat

Vervangen asfalttoplaag van de rijweg tussen Birkstraat nummer 89 en nummer 145. van woensdag 19 september, 20.00 uur tot donderdag 20 september, 6.00 uur en van donderdag 20 september, 20.00 uur tot vrijdag 21 september, 6.00 uur. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. De bus (lijn 70) wordt tijdens de werkzaamheden langs het werk geleid.

Overlast asfaltverhardingen

Tijdens de werkzaamheden wordt geprobeerd woningen en bedrijven zo goed mogelijk bereikbaar te houden. Voor bepaalde werkzaamheden moet een weg soms tijdelijk worden afgesloten. Hierdoor kunnen omwonenden hinder ondervinden bij het bereiken van hun woning/bedrijf. Er wordt geprobeerd deze overlast zo veel mogelijk te beperken en zo kort mogelijk te laten duren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio