10.2 C
De Bilt
dinsdag, 28 mei 2024

Online meet-up ‘Politieke Vrouwen in de buurt’

Raadsleden Anne Marie ’t Hart, Connie Brouwer en Donja Hoevers, wethouder Anne Brommersma en griffier Thecla van der Torre nemen deel aan de online meet-up ‘Politieke vrouwen in de buurt’. In deze bijeenkomst delen vrouwelijke politici uit gemeente De Bilt hun ervaringen in de politiek.

Vrouwen en meiden opgelet! Wil je meer weten over de lokale politiek? Kennis maken met vrouwelijke politici uit gemeente De Bilt? En wil je je politieke netwerk uitbreiden? Of wil je zelf actief worden in de politiek? Kom dan naar de online meet-up ‘Politieke Vrouwen in de buurt’ op zaterdagmiddag 22 januari 14.00 – 15.30 uur!

Online meet-up

In een online meet-up delen vrouwelijke politici hun ervaring met het werk in de gemeente of provincie. De bijeenkomst start met een landelijke opening door Enaam Ahmed Ali, de vrouwenvertegenwoordiger van de Verenigde Naties. Daarna wordt er per gemeente een eigen programma gestart en kun je kennis maken met de politieke vrouwen van De Bilt.

Anne Marie ’t Hart (GroenLinks), Connie Brouwer (ChristenUnie) en Donja Hoevers (D66) zullen als de drie vrouwelijke lijsttrekkers hun ervaring als raadslid delen. Ook Anne Brommersma (wethouder) en Thecla van der Torre (griffier van de gemeenteraad) zullen vertellen over hun ervaringen in de politiek.

Aan de hand van jullie vragen, een aantal prikkelende stellingen en een korte peiling gaan we samen in gesprek. Want hoe kom je in de politiek? Waar begin je? En waar loop je tegen aan? Het gesprek wordt geleid door Jolanda van Hulst, oud-wethouder en voorzitter van Voedselbank De Bilt.

Meld je aan

Meld je aan om deel uit te maken van een inspirerende middag!

Wanneer: zaterdagmiddag 22 januari, 14.00 – 15.30 uur, online (via Zoom)

Aanmelden:  bit.ly/politiekevrouwenindebuurt

Na aanmelding ontvang je de link van de bijeenkomst via Zoom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio