13.1 C
De Bilt

Ontmoet elkaar op het Fashion & Lifestyle event

IJsselstein – Op koopzondag 29 september staat de binnenstad van IJsselstein van 12.00 tot 17.00 uur in het teken van Fashion & Lifestyle. Bezoekers kunnen de nieuwste najaarstrends ontdekken en bewonderen. Ondernemers presenteren op feestelijke wijze de nieuwe collecties in de winkels en geven spetterende modeshows op de catwalk. Na afloop van elke show is er een grande finale van alle modellen door de winkelstraten. 

Fashion & Lifestyle

De modellen laten een brede mix zien van trends. Van nieuwe najaarskleding, schoenen, tassen, sieraden, (woon)accessoires tot lekkernijen en de hipste hebbedingen. De shows, in samenwerking met Dansinstituut Jos Dolstra, vinden plaats op de catwalk voor het Historisch Stadhuis en starten om 12.30 en 14.30 uur (bij regen afwijkende tijden). Voorafgaand aan de shows zijn er dansoptredens en zorgt een DJ voor de muzikale omlijsting. De band 4Street Blues sluit het evenement vanaf 16.00 uur af met een muzikaal feestje.   

Ontmoet elkaar tijdens het shoppen en geniet van een hapje en een drankje bij een van de gezellige barretjes, terrassen en restaurants.

Parkeren

Tijdens koopzondagen is parkeren in de binnenstad gratis, met uitzondering van de parkeergarages Eiteren en Overtoom. Voor parkeergarage Eiteren geldt tijdelijk een parkeeractie. Op vertoon van een kassabon kunnen bezoekers een gratis uitrijkaart halen bij een van de 5 uitgiftepunten.

Koopzondagen in IJsselstein

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur in de binnenstad van IJsselstein. In december is het alle zondagen koopzondag.

Meer informatie

www.ijsselstein.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio