15.8 C
De Bilt

OV-ambassadeurs organiseren infomiddag in Houten om mensen wegwijs in het OV te maken

OV-ambassadeurs geven tijdens deze bijeenkomst informatie over reizen met bus en trein. OV-ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Zij vertellen over de OV-chipkaart, betalen met een bankpas, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en het in- en uitchecken bij diverse vervoerders.

Er is uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen. Ook verstrekken zij informatiemateriaal. Deelname is kosteloos. Aanmelden is eenvoudig door te bellen naar 038-4540130, of een e-mail sturen naar: info@doemeemethetov.nl

Informatiebijeenkomst OV-ambassadeurs

“Door de dia’s en de vele voorbeelden is een wereld voor me open gegaan! Ik weet nu hoe ik het maken van een treinreis moet aanpakken” Mia, 73 jaar.

  • Wanneer: Woensdagmiddag 3 juli 2024
  • Hoe laat: 14.00 uur en eindigt uiterlijk om 16.00.  
  • Waar: Bibliotheek Houten-Centrum, Onderdoor 158, Houten

Meer informatie

De gemeente Houten vindt het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten. Naast informatiebijeenkomsten, cursussen en proefreizen, organiseren zij ook inloopspreekuren. Tevens is er een telefonisch OV-spreekuur.

Doe mee met het OV - Informatiebijeenkomst
Doe mee met het OV – Informatiebijeenkomst

Kijk op www.doemeemethetov.nl voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. Voor vragen kunt u bellen naar 038-4540130, of een e-mail sturen naar: info@doemeemethetov.nl

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio