5.3 C
De Bilt

Overeenkomst getekend voor de bouw van levensloopbestendige woningen

Scherpenzeel – Op donderdag 14 juni 2018 hebben de gemeente Scherpenzeel en de heer F. (Frank) van Woerden, ontwikkelaar uit Veenendaal de  ‘anterieure’ overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van de braakliggende locatie aan de Druivenkamp. In de volksmond beter bekend als de Paddenpoel. Daarmee is een belangrijke  stap gezet om het gebied opnieuw in te richten met de bouw van zes levensloopbestendige woningen. Deze woningen zijn met name ideaal voor ouderen, gezien de ligging in het centrum en de plaatsing van alle voorzieningen op de begane grond.

Wethouder Van Dijk is bijzonder blij dat de heer Van Woerden een ‘lelijke’ plek wil aanpakken. De nieuwe woningen komen binnen het bereik van een belangrijke doelgroep  en liggen straks ideaal bij winkels en andere voorzieningen.

Voor de heer Van Woerden is dit zijn eerste bouwproject in Scherpenzeel en daar is hij  best trots op. Hij houdt van uitdagende projecten en hoopt dat dit de start is van meer projecten in Scherpenzeel.

De volgende stap in de procedure is de ter inzage legging van de ontwerp omgevingsvergunning voor de bouw van zes woningen. Deze ontwerpvergunning ligt vanaf 27 juni 2018 ter inzage voor zes weken. Binnen deze inzagetermijn is het mogelijk een zienswijze over het ontwerp naar voren te brengen over het ontwerp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio