12 C
De Bilt

Pop-up festivals door de hele Ronde Venen

Na het grote succes van de regentonnenactie houdt Stichting Inwoners Voor Inwoners (IVI) verschillende pop-up festivals in de gemeente om dit succes te vieren met de inwoners. Deze festiviteiten onder de naam “Buurtfeestje” staan in het teken van het thema ‘duurzaamheid’. Samen met de Energieke Rondeveners, van Walraven, Waterschap Amstel, Gooi & Vecht en de gemeente De Ronde venen, wil IVI mensen stimuleren bewuster met water om te gaan.

Begin maart worden er 4 pop-up festivals in verschillende dorpen van De Ronde Venen gehouden. Het is een feestelijke middag met muziek, informatie en gezelligheid. Ook kunnen de inwoners die ingeloot zijn voor een regenton deze ophalen op de door hun gekozen locatie. Tijdens het buurtfeestje is er met het rad van geluk ook nog een regenton te winnen en andere leuke prijsjes.

Feestje in de buurt
Beeld: Inwoners voor Inwoners De Ronde Venen

De locaties

Mijdrecht           Windmolen 75                               Woensdag 8 maart        19.30-21.30 uur

Baambrugge      Prinses Margrietstraat 10           Vrijdag 10 maart             19.30-21.30 uur

Amstelhoek       Engellaan 3                                   Zondag 12 maart            14.00-17.00 uur

Vinkeveen         Herenweg 69                                Dinsdag 14 maar            14.00-17.00 uur

Festival een buurtfeestje van Inwoners voor Inwoners

Het buurtfeestje trekt dwars door De Ronde Venen langs wijken en dorpen. Het evenement ademt de sfeer van een gezellige buurtontmoeting uit. Dit festival biedt voor ieder wat wils, met muziek, informatie over duurzaamheid en gezelligheid, de entree is gratis. En heeft als doel om buurtbewoners dichterbij elkaar te brengen en duurzaamheid te stimuleren. Ook is dit het voorbeeld van lokaal samenspel, want IVI heeft dit georganiseerd in samenwerking met verschillende organisaties, bedrijven en veel inwoners die zich op vrijwillige basis inzetten. We maken er samen een feestje van in De Ronde Venen! .

Kijk voor meer informatie op www.inwonersvoorinwoners.nl

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio