7.5 C
De Bilt

Prijsuitreiking winnaars fotowedstrijd gemeentemagazine 2023 gemeente Lopik

Maandag 4 december was de prijsuitreiking door burgemeester Laurens de Graaf aan de winnaars van de fotowedstrijd voor het gemeentemagazine van 2023 van Lopik. De prijswinnaars ontvingen respectievelijk een waardebon van € 75, € 50 en € 25 van BLOOM’s & Style uit Lopik. Ook was er een kleine waardebon voor de fotograaf van de foto die een eervolle vermelding heeft gekregen. De foto van de 1e prijswinnaar Mirjam Boumans is dit jaar te bewonderen op de voorpagina (cover) van het gemeentemagazine.

Prijswinnaars

De jury – bestaande uit wethouder Gerrit Spelt (voorzitter) en medewerkers Aruna Jiawon, Sandra Köhler en Marlene de With – zag bijzondere en fraaie foto’s en heeft uit 94 inzendingen uiteindelijk drie winnaars gekozen.

Eerste prijs is gewonnen door Mirjam Boumans

De foto laat een sprekend beeld zien van Lopiks enige beschermde dorpsgezicht. De compositie van de foto is sterk doordat de trapleuningen je automatisch de Kerkstraat in laten kijken. De mooie Hollandse wolkenlucht versterkt het beeld.

Tweede prijs naar Guido van Wegen

Een mooi typerend beeld van Lopik gelegen aan de Lek. Hoewel er meer foto’s vanaf de snuffelpaal zijn gemaakt met deze compositie – en het dus op zich zelf geen uniek beeld is – verdient deze foto volgens de jury toch de tweede prijs. Helaas was Guido van Wegen niet in de gelegenheid om de prijsuitreiking bij te wonen.

Derde prijs voor Alexandra Verhoef

Een technisch erg goede foto die een geweldige sfeer uitstraalt en er echt uitspringt. Dit jaar ook een eervolle vermelding voor een foto van Ton Klever. Een technisch erg goede foto die een geweldige sfeer uitstraalt en er echt uitspringt. Omdat deze locatie al in de top 3 staat, is voor deze foto gekozen voor een eervolle vermelding.

Doet u volgend jaar ook (weer) mee?

Ook voor volgend jaar roepen we inwoners alvast weer op. Heeft u een mooie foto gemaakt of gaat u de komende tijd op pad in de gemeente Lopik? Doe dan mee!

Alleen inwoners van de gemeente Lopik kunnen deelnemen aan de fotowedstrijd. De foto’s moeten genomen zijn in de gemeente Lopik en herkenbaar zijn voor de gemeente en/of Lopikse samenleving. Bij het insturen van de foto moet duidelijk gemaakt worden waar de foto is gemaakt. Foto’s, van minimaal 1MB, kunt u sturen naar communicatie@lopik.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio