1.8 C
De Bilt

RICK BRANDSTEDER 225e DEELNEMER VAN SWIM TO FIGHT CANCER STICHTSE VECHT!

Breukelen – De inschrijving van de Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht loopt hard! Vandaag heeft Rick Brandsteder zich ingeschreven voor het evenement als 225ste deelnemer. Daarmee verbindt de Temptation-Island presentator zich aan Fight cancer en is tegelijk een mijlpaal bereikt voor het zwem-evenement op 2 september.

VRIENDEN VAN RICK

Rick is opgegroeid in Breukelen, hij ging er naar de lagere school en daarna naar naar Broklede, en leerde zelf zwemmen in het buitenbad van Stichtse Vecht. Rick hoopt met een vrienden-team van oude vrienden uit Breukelen en vrienden van nu veel donaties binnen te halen voor Stichting Fight cancer. Rick kan zich goed vinden in de visie en stijl van Fight cancer. Hij wil in actie komen en iets doen om geld binnen te halen voor meer onderzoek naar kanker. “Persoonlijk heb ik in mijn familie meerdere malen te maken gehad met deze ziekte. Ik weet wat een impact het heeft op mensen en hun gezin. Door middel van onderzoek kunnen meer mensen genezen en kan kanker een chronische ziekte in plaats van dodelijke ziekte worden. Ik zwem dus graag 2000 meter in de Vecht voor dit goede doel.” aldus Rick.

225ste DEELNEMER

Rick is de 225ste deelnemer die zich heeft ingeschreven voor Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht. De organisatie is bijzonder verheugd met dit aantal deelnemers! Tegelijkertijd is de verwachting dat dit aantal nog veel verder zal stijgen en dat het een groots evenement zal worden.

SWIM TO FIGHT CANCER STICHTSE VECHT

Het zwemevenement dat dit jaar voor de eerste maal in de Vecht wordt gehouden zal plaatsvinden vanaf Boom en Bosch in Breukelen. Deelnemers zwemmen 2.000 meter door de Vecht in Breukelen, junioren van 10-15 zwemmen 500 meter. Op zondag 2 september zullen honderden kinderen en volwassenen de Vecht bij Breukelen inspringen en deze afstand zwemmen.

FIGHT CANCER

Fight cancer werft fondsen voor wetenschappelijk onderzoek via KWF Kankerbestrijding en doet dit op een jonge, positieve en daadkrachtig wijze. Vanuit de liefde voor het leven inspireert Fight zo veel mogelijk betrokken mensen om samen een vuist te maken tegen kanker. Hiertoe initieert en faciliteert Fight fondsenwervende activiteiten waar mensen een positieve emotie door beleven. Eén van deze activiteiten is de Swim to Fight Cancer. Fight cancer kiest ervoor om jonge, talentvolle onderzoekers en artsen te steunen. Met de donaties kunnen zij op het hoogste niveau kennis en vaardigheden opdoen in de oncologie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio