2.3 C
De Bilt

Rick Brandsteder doet voor derde keer mee aan Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht

Rick Brandsteder heeft zich met een vriendenteam ingeschreven voor de derde editie van Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht dat op 28 augustus in Breukelen bij Boom en Bosch wordt gehouden. En hij zal zich niet alleen als deelnemer voor dit goede doel inzetten, maar ook de organisatie helpen met het uitdelen van medailles aan de deelnemers van de Junior Swim!

Rick Brandsteder vindt veel donaties voor organisatie belangrijkste

Rick Brandsteder heeft de smaak te pakken; in 2018 en 2019 zwom hij ook al mee. Hij was toen zo enthousiast over het evenement dat hij er ook dit jaar absoluut bij wil zijn. Voor hem zijn het sportieve karakter en het feit dat hij kan zwemmen in de Vecht waar hij is opgegroeid twee belangrijke redenen om ook dit jaar weer mee te zwemmen. Maar het belangrijkste vindt hij natuurlijk dat alle donaties terecht komen bij een goed doel: met de opbrengst van de Swim wordt onderzoek naar kanker gesteund, zodat kanker in de (nabije) toekomst niet dodelijk meer hoeft te zijn.

Trainen belangrijk

Naar aanloop van het evenement zal Rick wel oefenen om fit te zijn voor 2000 meter in de Vecht. “ Het is goed te doen, maar je moet het niet onderschatten en een beetje fit aan de start verschijnen. Ik zwem geen borstcrawl, maar gewoon schoolslag en kan op die manier perfect genieten van alle leuke dingen die op en naast het water gebeuren en heb ruimte voor een babbeltje.”

Inschrijven

Wil je ook nog meezwemmen? Kijk snel op de site www.swimtofightcancer.nl/stichtsevecht en geef je op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio