13.3 C
De Bilt

Rond on Ice 2021/2022 in Houten voor dikke winterpret

We leven in een gekke tijd. Ruim een jaar geleden zette Covid-19 de hele wereld op z’n kop, voor veel van ons een grote impact op het leven. Rond on Ice kon vanwege de pandemie afgelopen jaar niet doorgaan. Het bestuur van Stichting Rond on Ice heeft de koppen bij elkaar gestoken en voor aankomende winter 2021/2022 hopen we dit Houtense winterfestijn voor Houten – door Houten wel weer te kunnen organiseren en realiseren. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt.

Vanaf 15 december tot 9 januari

Van woensdag 15 december 2021 tot en met zondag 9 januari 2022 hoopt Stichting Rond on Ice het plein op Het Rond weer om te kunnen toveren tot een gezellig winters tafereel. Vier weken lang schaatspret op de schaatsbaan van 25 bij 12,5 meter. Schoolschaatsen, curling, discoschaatsen en gezellig vrij schaatsen. En natuurlijk mag de Huiskamer van Houten ook niet ontbreken, om even op te warmen en gezellig wat te drinken.

Curling Competitie

Geef jouw team nu op voor de leukste wintercompetitie van Houten. De Rond on Ice Curlingcompetitie: van hilarische activiteit tot een serieuze bezigheid, maar wel met een leuke twist. Zo fanatiek als het eraan toe gaat op het ijs, zo gemoedelijk drinken de deelnemers hun drankjes tussen en na de wedstrijdavond. Je kunt je inschrijven met vrienden, collega’s of familie. Jullie regelen een team en een goed humeur, wij verzorgen het spel, glühwein, muziek, kerstsfeer en samen op het ijs, winterse pret! Wilt u een team opgeven, dat kan via de website www.rondonice.nl.

Vrijwilligers voor Rond on Ice

Rond on Ice zoekt vrijwilligers voor horeca, kassa, op- en afbouw, schaatsuitgifte, ijsmeesters en baanwacht. De vrijwilligers van Rond on Ice zorgen ervoor dat er 26 dagen lang van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geschaatst kan worden. Dit begint al bij de bouwploeg. Als de tent staat en de Huiskamer van Houten is ingericht, dan kan het evenement losbarsten.

Inzet voor diverse taken

De vrijwilligers achter de kassa, de schaatsbalie, als baanwacht en de ijsmeesters zorgen ervoor dat jong en oud kan genieten van drie weken schaatsplezier. De vrijwilligers in de horeca zorgen voor een lekker warm drankje of een heerlijke borrel en doen hun uiterste best om eenieder een fantastische tijd bij Rond on Ice te bezorgen. Het is heerlijk om met elkaar Rond on Ice neer te zetten, vóór en dóór Houten! Wil jij ook helpen als vrijwilliger? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar info@rondonice.nl of vul het contactformulier in op https://www.rondonice.nl/vrijwilligers.

Meer informatie

Houd de website en de facebookpagina Rond on Ice in de gaten voor meer informatie, Covid maatregelen en het programma.  www.rondonice.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio