14.9 C
De Bilt

Rondeveense Toppers gezocht

Gemeente De Ronde Venen is voor het derde jaar op rij op zoek naar Rondeveense Toppers. Dit zijn kinderen die zich maatschappelijk inzetten en daarmee een voorbeeld zijn voor hun omgeving en anderen in het zonnetje zetten. Dat zijn tenslotte toppers en die verdienen onze waardering.

Kinderen tot 14 jaar die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving komen in aanmerking voor een Rondeveense Topper. De uitreiking hiervan vindt plaats op woensdag 29 maart 2023 van 15.00 tot 16.30 uur. Een kind nomineren als Rondeveense Topper kan tot en met maandag 20 februari 2023 via www.derondevenen.nl/toppers.

Wie zijn Rondeveense Toppers?

Kinderen die inspireren, die iets bijzonders doen waardoor ze anderen motiveren. Bijvoorbeeld door zich in te zetten als vrijwilliger of door met een actie geld op te halen voor een goed doel. Of door op een bijzondere manier en met veel inzet aandacht te vragen voor een maatschappelijk thema. Dat zijn Rondeveense Toppers.

Wie komen in aanmerking voor een Rondeveense Topper?

Kinderen tot 14 jaar kunnen een Rondeveense Topper ontvangen. Iedereen kan een kind voordragen. Je kan niet jezelf voordragen. Alle aanmeldingen worden beoordeeld door een onafhankelijke beoordelingscommissie, waarna de indiener en de ouders van het kind op de hoogte worden gesteld van een nominatie. Wanneer een kind niet wordt genomineerd door de beoordelingscommissie, krijgt alleen de voorsteller bericht. Kinderen die worden voorgedragen ontvangen dus niet automatisch een nominatie. De inzet van het kind moet toetsbaar en onderscheidend zijn.

Een kind nomineren als Rondeveense Topper?

Ga naar www.derondevenen.nl/toppers. Doe dit voor maandag 20 februari 2023. Om teleurstelling bij de kinderen te voorkomen is het belangrijk dat de aanmelding geheim blijft voor het betreffende kind.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio