23.8 C
De Bilt

Gloednieuwe Rondeveense Toppers gezocht!

De Ronde Venen – Na het succes van voorgaande jaren, zijn de nominaties voor de Rondeveense Topper weer gestart. Gemeente De Ronde Venen wil opnieuw kinderen die iets bijzonders hebben gedaan belonen met een jeugdlintje. Deze speciale onderscheiding wordt uitgereikt aan kinderen die onze waardering verdienen.    

Kinderen in het zonnetje zetten

Met het uitreiken van de ‘Rondeveense Topper’ wil de gemeente kinderen die iets bijzonders hebben gepresteerd in het zonnetje zetten. Kinderen verdienen deze eretitel wanneer zij een inspirerend voorbeeld vormen voor hun omgeving. Bijvoorbeeld omdat zij extra omkijken naar anderen of door een goede daad te verrichten.    

Wie kunnen een Rondeveense Topper ontvangen?

Kinderen tot 14 jaar komen in aanmerking voor een Rondeveense Topper. Zoals bij iedere uitreiking, geldt er een aantal spelregels. Bijvoorbeeld dat de inzet van het kind dat wordt voorgedragen controleerbaar en onderscheidend moet zijn. Ook moet het kind door iemand anders worden voorgedragen en is het belangrijk dat de aanmelding geheim blijft voor het kind. Dit om teleurstelling te voorkomen. Benieuwd naar alle informatie over de aanmeldprocedure? Ga dan naar www.derondevenen.nl/rondeveensetopper. Ook kun je via de website de oproep van burgemeester Maarten Divendal bekijken om je aan te melden.     

Een veelbelovende editie

Eind januari 2022 worden de Toppers uitgereikt. De exacte invulling van de uitreiking volgt nog vanwege eventuele maatregelen rondom het coronavirus. Aanmelden voor de Rondeveense Topper kan tot en met vrijdag 3 december 2021 via www.derondevenen.nl/rondeveensetopper.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio