1.5 C
De Bilt

Samen Sterk huis in Woerden organiseert gratis themabijeenkomst ‘Borstkanker en Lingerie’

In de Borstkankermaand, organiseert het Samen Sterk huis in Woerden een gratis themabijeenkomst Borstkanker en Lingerie, voor alle vrouwen die borstkanker hebben, of hebben gehad.

Ook ervaringsdeskundige ontwerpsters aanwezig in Samen Sterk huis

Ervaringsdeskundigen uit Woerden vertellen over hun zoektocht naar geschikte lingerie na borstkanker. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte welkom op donderdag 12 oktober van 19:30-21:30 uur, bij het Samen Sterk huis, Wilhelminaweg 12 in Woerden.

UniqueBody

Adrie Donkersloot van UniqueBody, een begrip in Woerden, is op deze avond aanwezig. UniqueBody staat bekend om haar professionele aanpak en brede assortiment op het gebied van borstprothesen, lingerie en badmode. Ook de ontwikkelaars van de Bratelle, de ‘wonderbeha’ die verlichting geeft bij oedeem na borstkanker, zijn op deze avond aanwezig.

Er is nog plek! Neem contact op voor aanmelding, vragen en/of info met info@samensterkhuis.nl of 0348-447643. U kunt ook contact opnemen met UniqueBody op 0348-741740 of met Bratelle op 06-58853261.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio