15 C
De Bilt

Stap nu over op de nieuwe RMN Afvalbeheer app
Oude app per 1 maart uit de lucht

Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) neemt afscheid van haar oude app. De nieuwe app, RMN Afvalbeheer is al in de lucht. Met deze nieuwe app heeft u altijd de meest actuele afvalkalender tot uw beschikking. Daarnaast ontvangt u meldingen wanneer u uw kliko aan de straat kunt zetten of wanneer er bijvoorbeeld een wijziging in de planning voor afvalinzameling is. Bij calamiteiten brengen we u ook direct op de hoogte via de app. Een interactieve omgevingskaart en een afvalwijzer maken de app af. Download de nieuwe app nu in de playstore.

Nu al de nieuwe app downloaden

De nieuwe RMN Afvalbeheer app is op dit moment al beschikbaar in uw appstore. Omdat we de app officieel pas op 1 maart in gebruik nemen, kan het zijn dat nog niet alle functionaliteiten optimaal beschikbaar zijn. De afvalkalender is uiteraard wel al up-to-date. Meldingen wanneer wij gedwongen van de planning moeten afwijken, versturen wij reeds. De omgevingskaart biedt u inzicht in beschikbare glas- en papiercontainers bij u in de buurt. Met nieuwsberichten houden wij u op de hoogte over belangrijke onderwerpen.

Nieuwe app campagne
Nieuwe app campagne – Beeld: RMN

Wat doet u met de oude RMN app?

De oude app wordt niet geüpdatet naar de nieuwe versie. Om van alle functionaliteiten gebruik te maken, moet u de nieuwe app zelf downloaden. De oude app hoort natuurlijk thuis in de juiste container. Maar welke container is de juiste dan? Onze communicatiecampagne vertelt u dat u de oude app bij het grofvuil moet zetten. Dit is uiteraard een woordgrap, verwijder uw oude app eenvoudig van uw mobiele apparaat. Uw afval verwijderen, was nog nooit zo eenvoudig!

Geen smartphone of tablet?

Het blijft gewoon mogelijk om zonder app de afhaalkalender in te zien. Deze mogelijkheid is nu te vinden op ons burgerportaal: https://21burgerportaal.mendixcloud.com/p/rmn/landing/.

Nadat u uw postcode en huisnummer heeft ingevoerd, kunt u diverse acties uitvoeren: het digitaal maken van een afspraak voor bijvoorbeeld het afhalen van grofvuil, het inschrijven voor een gratis afhaalronde van snoeihout, het doen van een melding, én het raadplegen of downloaden van de afhaalkalender.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio