13.6 C
De Bilt

Informatiebijeenkomst Stimuleringsregeling initiatieven Culturele zzp’ers in Baarn

Kunstenaars, theatermakers en andere culturele zzp’ers kunnen tot eind november gebruikmaken van de Eenmalige Stimuleringsregeling initiatieven Culturele zzp’ers. Met deze regeling ondersteunt de gemeente gezamenlijke projecten en geeft een impuls aan de cultuur in Baarn.

Op dinsdag 26 september om 20.00 uur is er een informatiebijeenkomst over de stimuleringsregeling op het gemeentehuis. Culturele zzp’ers in Baarn ontvangen persoonlijk een uitnodiging.

Stimuleringsregeling

Met de stimuleringsregeling wil de gemeente cultureel zzp’ers de mogelijkheid geven om een betaalde opdracht uit te voeren. De regeling biedt hen daarnaast ruimte voor inhoudelijke of zakelijke ontwikkeling. Daarbij ondersteunt de regeling samenwerking tussen culturele zzp’ers in Baarn onderling. In totaal is er €136.000 beschikbaar vanuit het herstelfonds Corona. Tot en met 30 november 2023 kunnen samenwerkingsverbanden van cultureel zzp’ers uit de gemeente Baarn een aanvraag indienen.

Besluit over aanvraag

Uiterlijk 1 maart 2024 neemt de gemeente een besluit over de aanvraag. Informatiebijeenkomst dinsdag 26 september Tijdens de informatiebijeenkomst geeft de gemeente een toelichting op de regeling en beantwoordt vragen. Ook wil de gemeente met de bijeenkomst de samenwerking tussen de cultureel zzp’ers stimuleren. Dit omdat alleen samenwerkingsverbanden van cultureel zzp’ers in aanmerking komen voor een bijdrage. De bijeenkomst is een gelegenheid om elkaar te ontmoeten en mogelijkheden voor samenwerking te verkennen.

Locatie

Trouwzaal gemeentehuis (Let op: Ingang Laanstraat 1 gebruiken) Inloop: 19.45 uur Start: 20.00 uur Einde: ca. 21.30 uur

Culturele zzp’ers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Menno Wiegman, beleidsadviseur cultuur, via m.wiegman@baarn.nl. Voor meer informatie over de regeling en aanmelden: https://www.baarn.nl/eenmalige-stimuleringsregeling-cultuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio