2 C
De Bilt

Torenlaan Theater en ASZ laten zien hoe leuk vrijwilligerswerk is

Zeist – Op zaterdagmiddag 24 september a.s. van 13:00 tot 16:00 uur laten zowel het Torenlaan Theater alsook de Algemene Seniorenvereniging Zeist(ASZ) samen zien hoeveel plezier er te beleven valt als het gaat om hun vrijwilligerswerk. Bij het theater worden gastheren en -vrouwen gevraagd die hun talenten kunnen inzetten in een theateromgeving. Rond de voorstellingen en de bijeenkomsten, zoals het verzorgen van drankjes, de bezoekersontvangsten.

Een schoon en opgeruimd theater. Bij de ASZ gaat het om 10 actuele vrijwilligersposities. We noemen ondersteuningen bij ondermeer het muziekensemble; het toneel, het op reis gaan, de wandelingen, lezingen, het fietsen en meer.

Gevel Torenlaan theater. Foto: Torenlaan Theater

Er is een vacatureoverzicht. Op die zaterdagmiddag staan mensen voor geïnteresseerden klaar om hen te woord te staan, uitleg te geven. En dat alles binnen een aangename sfeer met muzikale omlijsting van het Shantykoor Nootdweer, daarnaast de ZeisterZegelZoekers 2000 en buikdanseres Hadhyr. Er zijn korte demonstraties en presentaties. Kom vooral, aanmelding vooraf is niet nodig. Torenlaan theater nr. 38 in Zeist.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio