8.9 C
De Bilt

Tour d’Amour in Eetkamer Bredius

Tijdens de Woerdense Regenboogweek 2021 is er op woensdag 13 oktober in Eetkamer Bredius (Park Oudeland) een bijzondere voorstelling, de Tour d’Amour. Aanvang 14.00 uur. Verhalen, ervaringen en muziek over de levens van oudere LHBTI-ers. In het bijzonder bedoeld voor werknemers, stagiaires, leerlingen en vrijwilligers die met oudere mensen werken.

Tour d’Amour: Wat is er mooier dan de liefde?

Zeker wanneer je in alle vrijheid je partner kan kiezen. Dat was vroeger lang niet altijd vanzelfsprekend: Twee geloven op een kussen….. Maar ook voor mensen die verliefd werden op iemand van hetzelfde geslacht was het niet makkelijk. Ze konden er met niemand over praten. De omgeving was meestal nog lang niet zo ver om andere vormen van liefde te accepteren.

Ook in 2021 is het nog moeilijk voor velen

En zelfs in 2021 is het voor roze ouderen , maar ook voor sommige jongeren nog lang niet makkelijk om zich zelf te zijn. In de Tour d’Amour kunt u kennis maken met die verhalen van vroeger en nu. Verteld door auteur Eveline van de Putte, roze oudere Magda en Romgens en gezongen door Victoria False.

We raden dit bijzondere programma van harte aan. Een mooie middag voor iedereen die van levensverhalen houdt en voor een ieder die van mensen houdt en zeker voor hen die met oudere mensen werken. Graag vooraf aanmelden bij verband het maximum aantal plekken door corona maatregelen.

Registreren

U kunt u direct registreren op Eventbrite https://www.eventbrite.nl/e/tickets-regenboogweek-2021-tourdamour-170527381990 Of een mail sturen aan comingoutwoerden@gmail.com. Uiteraard met in achtneming van alle geldende coronamaatregelen voor openbare gelegenheden en horeca.

Onderdeel Regenboogweek

Deze Tour d’Amour is onderdeel van de Regenboogweek die Coming Out Woerden organiseert van 10 t/m 16 oktober 2021. De Regenboogweek vindt elk jaar plaats rond de internationale Coming-Outdag op 11 oktober. Het thema is dit jaar: ‘OpenHartig’. Dit verwijst naar openheid en coming out, naar de open samenleving, naar het hart en de liefde die voorbij hokjes gaat.

Bob Angelofonds

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door steun van het Cultuurplatform en het Bob Angelofonds Wijzigingen voorbehouden. Houd op social media @comingoutwoerden (Facebook / Insta) in de gaten voor actuele informatie, aanmelden en eventuele wijzigingen.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio