4.7 C
De Bilt

Volg een training voor toeristische gids en help mee Vorstelijk Baarn op de kaart te zetten

Stichting Toerisme Baarn biedt eenmalig de gidsentraining ‘Vorstelijk Baarn op de kaart’ aan. De training is op dondermiddag 21 september aanstaande. Doe mee en maak kennis met de thema’s rond Vorstelijk Baarn.

De training ‘Vorstelijk Baarn op de kaart’ wordt verzorgd door cultureel organisatiebureau Artifex en bestaat uit drie delen: Rondleiding door de Koninklijke Wachtkamer Baarn; Gidsentraining – Gastheerschap en storytelling; Training – Arrangement- en productontwikkeling.

Tijdens de trainingsmiddag maak je kennis met het verhaal van de Koninklijke Wachtkamer en andere thema’s rond Vorstelijk Baarn. Ook krijg je handvatten om de verhalen over te dragen via storytelling en gastheerschap.

VVV Stichting Toerisme Baarn

De training ‘Vorstelijk Baarn op de kaart’ is onderdeel van het inwerkprogramma van de VVV Stichting Toerisme Baarn. De VVV  is hét informatiepunt van Vorstelijk Baarn waar toeristen gastvrij worden ontvangen en bezoekers en inwoners worden geïnformeerd over alles wat er te doen is in Baarn en omgeving. Van deelnemers aan de training wordt verwacht dat zij tenminste een jaar, minimaal een dagdeel per week, aan de slag gaan als gastheer / -vrouw en gids.

Waar en wanneer is de training voor gids?

De training wordt gegeven op donderdag 21 september vanaf 14.00 uur en start bij de Koninklijke Wachtkamer op station Baarn. Deelname is gratis. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wie eerst komt eerst maalt.

Geïnteresseerd?

Wie interesse heeft of meer wil weten, kan een e-mail sturen naar Hans Wijbrands, coördinator vrijwilligers VVV Vorstelijk Baarn, e-mailadres: hanswijbrands@gmail.com

1 REACTIE

 1. Goedendag
  Misschien eerst Baarn geheel ‘vorstelijk’
  maken??!
  Kijk naar het onkruid, naar de schots en scheve stoepen, naar nare verkeerssituatie etc.

  Vriendelijke groeten
  Bernadette

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio