21.9 C
De Bilt

Trapveldje in Snelrewaard blijft gehandhaafd

Snelrewaard – Lekker een balletje trappen. Dat blijft de komende drie jaar mogelijk op het trapveldje aan de Laan van Snelrewaard.

Afstoten en opknappen

Een paar jaar geleden nam de gemeenteraad een besluit over de sterk verouderde speelplaatsen en –toestellen in Oudewater. Omdat opknappen van alle plekken en speelattributen te veel geld zou gaan kosten, besloot de gemeenteraad het aantal speelplaatsen en –toestellen te verminderen. Tegelijkertijd trok de gemeenteraad geld uit om de overblijvende speelplekken aantrekkelijk te maken. Dat is op verschillende locaties al gebeurd. Bijvoorbeeld in de wijk Brede Dijk, maar ook in Hekendorp.

Trapveldje net gered

Aanvankelijk stond het trapveldje aan de Laan van Snelrewaard op de nominatie om af te stoten. ,,Verschillende inwoners hebben mij laten weten dat ze dat erg jammer zouden vinden voor de kinderen uit de buurt. Daarom hebben we de huur met drie jaar verlengd. De verhuurder wilde dat doen tegen aantrekkelijke condities en wij hebben nieuwe doeltjes laten plaatsen’’, verklaart wethouder Walther Kok het verlengde gebruik. Vanwege de heringebruikname trapte wethouder Kok donderdag 13 september een balletje met de kinderen uit de buurt.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio